Over ons

Disite.nl is een echt familiebedrijf. In 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf en vanaf het eerste moment is de motivatie er geweest er een mooi bedrijf van te maken. En gelukkig kunnen we zeggen ; we zijn goed op weg.
We zijn trots op ons bedrijf en werken met passie en gedrevenheid om tevreden klanten te realiseren. We leveren producten en service van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen.
We zijn met zijn vieren en ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten die terug komen in onze manier van werken. Graag stellen we ons aan u voor :

Ike Labrie

Paulien Labrie

Stan Labrie

Koen Labrie

 

Ike is de fulltimer onder ons die vooral goed kan verkopen en ondernemen. Hij zet de lijnen uit en is een harde werker die passie heeft voor hetgeen hij doet. Met Ike kun je goed communiceren en hij doet wat hij beloofd.

Paulien is de regelaar en is vooral goed in administratieve activiteiten. Zij is in het bedrijf gekomen en heeft er vooral veel plezier in om met elkaar dingen uit te zetten en voor elkaar te krijgen.

Stan is onze marketingman. Hij is nieuwsgierig en resultaatgericht. Ook hij gaat ervoor en kan zich goed in een ander verplaatsen zodat de marketing wel goed zit.

Koen zorgt in ons bedrijf voor de website. Hij houdt alles goed bij en is zorgvuldig in wat hij doet. En daarnaast is hij niet bang nieuwe dingen uit te proberen en kan hij praten als de beste. Een echte allemansvriend.

Nieuwsgierig naar ons of onze producten ?
Mail dan naar info@disite.nl of bel naar 06-38420776